Abonnementen

Abonnementen

Tarieven abonnementen

Persoonlijk abonnement           €   62,10 Reguliere verkoop – €  53,60   Voorverkoop

Gezinsabonnement                     € 186,10 Reguliere verkoop – €  154,40  Voorverkoop

Abonnementsvoorwaarden

 • Het gezinsabonnement is bestemd voor één of beide ouders met kinderen van 4 t/m 17 jaar voor maximaal 4 personen, wonende op hetzelfde adres. Vijfde en meerdere personen op het gezinsabonnement kost € 10,00 extra per persoon. Het abonnement dient voor allen gelijktijdig te worden aangevraagd.
 • Met het abonnement kun je ook banenzwemmen. Vrijzwemmen kan pas zodra de veiligheidsregio de baden toestemming geeft om vrij te mogen zwemmen.
 • Aanschaf van een abonnement is op eigen risico. Door de coronamaatregelen is er onzekerheid over het toegestane aantal bezoekers, en moet rekening gehouden worden met minder beschikbare plekken dan voorheen.
 • Ook met een abonnement dient er altijd een reservering gemaakt te worden via de website banenzwemmen en wanneer het weer mag vrijzwemmen), in verband met beperkt aantal bezoekers. Dit is kosteloos voor abonnementshouders.
 • Het persoonlijk abonnement is bestemd voor personen vanaf 4 jaar. Voor het bepalen van de leeftijd geldt als peildatum 1 januari 2021.
 • Je moet direct aan de kassa betalen, en recente pasfoto’s voor ieder lid van het gezin voor wie je een abonnement aanvraagt inleveren.
 • De betaling in de voorverkoop kan uitsluitend per pin.
 • Bij verlies van een abonnement kan een duplicaat-abonnement worden verstrekt tegen betaling van € 7,70 per abonnement.

Abonnementsvoorwaarden en coronamaatregelen

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal bezoekers dat tegelijkertijd kan zwemmen beperkt. Bij aanvang van het seizoen is er alleen nog ruimte voor banenzwemmen. Zodra er ruimte is voor vrijzwemmen informeren wij de bezoekers via facebook en de website. Er zullen naar verwachting tijdsblokken ingesteld worden om zoveel mogelijk mensen op een dag te kunnen laten zwemmen. Een tijdslot reserveren via de website, ook als je een abonnement hebt, is daarom altijd verplicht. Hiervoor hoef je uiteraard niet te betalen. Het kan dus zijn dat je niet zo vaak kunt vrijzwemmen als in de jaren voor corona. Je kunt geen aanspraak maken op restitutie als er minder gezwommen kan worden vanwege de coronamaatregelen.

Op de website vind je de voorwaarden die gelden bij de aanschaf van een abonnement.

Flinke korting tijdens de voorverkoop!

Indien je jouw abonnement afsluit tussen dinsdag 6 april tot en met vrijdag 16 april, krijg je een flinke korting. Je betaalt dan slechts 154,40 voor een gezinsabonnement en € 53,60  voor een persoonlijk abonnement.    

Vul het formulier in, dat op de website staat, en kom langs bij het zwembad met de recente pasfoto’s van de abonnementhouders!

Openingstijden voorverkoop abonnementen met korting van dinsdag  6 tot en met vrijdag 16 april:

 •    Maandag t/m donderdag       9.00 – 16.00 uur
 •    Vrijdag                                       9.00 – 12.00 uur
 •   Zaterdag en zondag gesloten

De aangevraagde abonnementen kunnen vanaf 1 mei afgehaald worden aan de kassa van de zwembaden:

 •    Maandag t/m donderdag       9.00 – 16.00 uur
 •    Vrijdag                                       9.00 – 12.00 uur

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen via:

Zwembad Aquadintel

Dorus Rijkersstraat 2, 4671 AA Dinteloord
0167-522777
aquadintel@gemeente-steenbergen.nl
www.zwembadaquadintel.nl